TFT mot sykefravær

Vi skreddersyr pakkeløsninger til den enkelte bedrift for å redusere sykefravær.

Sunset

I mange yrker med mye fysiske belastninger av kroppen kan sykefraværet til tider bli så høyt at det kan gå utover kvaliteten på bedriftens produkter, i tillegg til at det også blir veldig kostbart. Den jobben den som er sykmeldt skulle gjort, må enten dekkes av de andre i bedriften, utsettes, eller gjøres av vikarer som ofte ikke har de samme faglige kvalifikasjoner og erfaring som den sykmeldte har. Det kan være ensidig eller tung belastning som gjør at medarbeiderne får rygg, skulder og nakkesmerter. Dette er ofte utbredt i håndverk og omsorgsyrker, men gjør seg også gjeldende innen produksjon og kontoryrker med timevis med statiske arbeidssituasjoner.

Dette er selvfølgelig også frustrerende for medarbeiderne. For det første går de med mer eller mindre kroniske smerter, og de fleste av oss er tross alt ikke noe glad i å være sykmeldt. Så vi presser oss selv til det blir så ille at det ikke er noen vei utenom. Og da blir det ofte en langtids sykemelding. Her kommer det også et annet rent mentalt aspekt inn i bildet. Smerter eller stress er ikke, som fysiske skader som beinbrudd etc, synlig for andre. Dermed blir det til at man føler på at man er fraværende fra jobben pga noe som ikke en gang er synlig, og det er noe som på lengre sikt også  kan føre til depresjoner. De fleste av oss har hørt om, eller vært i slike situasjoner selv til tider.

I tillegg kommer også alt det administrative i forbindelse med å dekke opp for fraværet. Det tar ofte mye tid, og det koster jo også penger.

Vi tilbyr pakkeløsninger tilpasset den enkelte bedrift som går ut på å forebygge mot at folk blir sykmeldte i første omgang, men også for å få langtidssykmeldte raskere tilbake i arbeid. Vi har løsninger som går ut på å redusere, eller fullstendig fjerne plager som medarbeiderne merker begynner å gjøre seg gjeldende. Plager som f.eks. smerter eller stress, kan vi behandle ved å bruke TFT for å oppnå avspenning og  stimulering av immunforsvaret. Dette er vanligvis så effektivt at jeg blir overrasket hvis ikke TFT fjerner smertene i slike tilfeller. Vi kan også komme direkte til bedriften og utføre behandlingene der, eller dra på hjembesøk om det skulle være nødvendig.

Uansett er det å anbefale å bruke naturlige løsninger før man blir sykmeldt eller begynner med medikamenter. Mange medikamenter har jo også bivirkninger som er beviselig farlige.

I tillegg har vi coachingløsninger for å bygge team og kultur på arbeidsplassen. Her inkluderer vi både ledere og medarbeidere, både i gruppe og enkeltvis.

Du finner meg rett på utsiden av Larvik.

Email:    skriver@mindconnection.no

Mobil:    4053 8192

Adresse: Rauanveien 315, 3261 Larvik

cropped-heading-bilde-052.jpg

#sykefravær #kroniske smerter #smerter #fobier #allergi #angst #immunforsvar #livsstilsykdommer #traumer #migrene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s