Jeg tror det er mye sykdom som kunne vært unngått, veldig mye.

Denne videoen bygger opp under den forståelsen jeg begynner å få på at det meste av livsstilssykdommer vi har i samfunnet i dag kunne vært unngått. Veldig mye av disse sykdommene kommer av gammelt stress og traumer som sitter i kroppen og danner spenninger som etter et antall år blir til smerter, eller depresjoner, av en slik grad at vi ikke kan fungere normalt. Dessverre er altfor ofte løsningen bruk av medikamenter som riktignok tar smertene, men ikke årsaken til smertene, og dermed kommer det alltid tilbake. Ofte sterkere og sterkere, helt til vi er ute i en altfor tidlig uføretrygd, noe som ikke akkurat er noe man forbinder med den livskvaliteten vi egentlig kunne ønske oss.

Tenk om vi kunne vært litt åpnere mot å prøve det vi ofte kaller alternative løsninger. Jeg var som tidligere fortalt også en skeptiker, men er i dag veldig glad jeg har gitt alternativene sjansen. Kinesiologi var f.eks. ikke akseptert for noen år siden, men det har heldigvis også blitt tatt inn i varmen etter hvert. Og når det gjelder muskelrelaterte plager har jeg aldri noen gang i mitt liv hatt så god hjelp av skolemedisinen som jeg har hatt av kinesiologi. Og det er selvfølgelig i tillegg helt fritt for medikamenter.

Og så ble jeg presentert for TFT av Bitta Wiese, en av terapeutene fra Mats Uldal. Det imponerte, skikkelig. Såpass at jeg gikk skolen til Uldal. Men jeg var fremdeles ikke klar over hvor kraftig verktøy dette faktisk er. Ikke før jeg fikk gleden av å hjelpe flere med angst, stress, kroniske smerter, allergier osv osv.. Listen begynner å bli lang. Og jeg blir stadig overrasket over hvor sterk sammenhengen mellom summen av livet og hva slags livsstilssykdommer vi har faktisk er.

Men jeg mener vel å merke ikke at det ene utelukker det andre. Jeg er veldig glad vi har dyktige leger og et velfungerende helsesystem her i landet. Men de er tross alt mennesker de også, og det er nå engang slik at det er ingen som kan være dyktig på alt. Men du verden så bra det kan bli hvis vi lærer oss å bli dyktige sammen. Jeg tror faktisk at vi kan redusere helsekøene dramatisk hvis vi gjør det. Nå har jeg opplevd så mange ganger at mennesker med kroniske lidelser ofte har blitt kvitt dette i løpet av 1-5 behandlinger, at jeg ser ingen grunn til å tvile på virkningen av TFT lenger. Og er heller ikke et øyeblikk i tvil om at det kan bidra til en mye bedre helsemessig og samfunnsmessig utvikling med mye mindre angst, traumer, smerter osv osv..

Så hvorfor ikke gi de homeopatiske teknikkene en sjanse? Det er uten medikamenter og dermed uten bivirkninger. Det er utrolig mye å vinne, og faktisk ingenting å tape. Du kan i løpet av veldig kort tid få livet ditt tilbake, og med det oppnå den livskvaliteten du egentlig ønsker og fortjener.

Har du lyst til å prøve?

Du finner meg rett på utsiden av Larvik.

Email:    skriver@mindconnection.no

Mobil:    4053 8192

Adresse: Rauanveien 315, 3261 Larvik

#sykefravær #kroniske smerter #smerter #fobier #allergi #angst #immunforsvar #livsstilsykdommer #traumer #migrene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s